2020.03.05

【受賞/表彰等】システム創成学専攻鈴木(克)研究室 Cem Guzelbulutさん(D1)がIBRSP2020 (International Research Forum on Biomechanics of Running-specific Prostheses)においてFirst place Students Poster Awardを受賞しました。

2020年2月20日 システム創成学専攻鈴木(克)研究室 Cem Guzelbulutさん(D1)がIBRSP2020 (International Research Forum on Biomechanics of Running-specific Prostheses)においてFirst place Students Poster Awardを受賞しました。
(Student Poster の一等賞)

〈受賞された研究・活動について〉
Effect of Shape and Stiffness of the Prosthesis on Running
〈今後の抱負・感想等〉
It is honor for me to receive such an award. I will do my best in my research.